Ajaxfans steken vuurwerk af bij huis fysiotherapeut Cristiano Ronaldo

De man die moet proberen om Cristiano Ronaldo op tijd fit te krijgen voor de ontmoeting met Ajax gaat waarschijnlijk een aantal gebroken nachten tegemoet. Vannacht stak een groepje Ajaxfans vuurwerk af bij zijn huis en ze kondigden al aan de komende tijd vaker terug te komen.

Hamstring
Nadat Ronaldo gisteren geblesseerd raakte aan de hamstring, is de hoop van Juventus gevestigd op de helende gaven van Jose Carlos Noronho. De Spanjaard geldt als één van de beste fysiotherapeuten ter wereld en verhuisde vorige zomer met Ronaldo mee naar Turijn. Helaas voor hem achterhaalde een groepje Ajaxsupporters zijn adres.

Afgelopen nacht rond 3.00 uur staken zij knalvuurwerk af bij Noronho’s huis. ,,We hopen hem hiermee uit te putten, zodat hij te moe is om Ronaldo fit te krijgen. Tot aan 16 april, de dag van de terugwedstrijd, blijven we dit volhouden. We denken dat dit werkt; als fans van Ajax weten wij maar al te goed wat de gevolgen van extreme vermoeidheid zijn”, zo lichtte een fan met aansteeklont toe.

Ronaldo is niet fit. Foto: Wikimedia CC/Oleg Dubyna

Méér nachtelijke bezoekjes
Voor de zekerheid wordt overigens niet alleen de fysiotherapeut van de Portugees onder vuur genomen. Ook Ronaldo’s kapper en visagist kunnen de komende weken op luidruchtige nachtelijke bezoekjes rekenen.

Deel dit artikel: