Baudet: bijwerkingen van prik vallen mee

Goed nieuws voor Thierry Baudet: de bijwerkingen van zijn coronavaccinatie lijken vooralsnog mee te vallen. De FvD-leider kreeg maandagochtend zijn eerste boosterprik en voelt zich ‘behoorlijk goed’.

,,Ik ben wat vermoeid en heb wat verhoging, that’s it”, meldde de politicus maandagmiddag aan de NPO. ,,Gewoon, de bijwerkingen die ik na mijn eerste twee prikken ook had. Woensdag ben ik weer het mannetje. Het is nu even vervelend, maar de nadelen staan in geen enkele verhouding tot de voordelen van het vaccin.”

Thierry Baudet (links) krijgt de prik toegediend.

Bluetooth

Baudet zei dat hij niet lang hoefde te twijfelen over het de extra prik. “Hoe meer prikken, hoe beter. Buiten dat: Willem Engel meldde op Twitter dat mensen na het halen van een vaccin beschikken over een geïmplanteerde bluetoothchip. Dat is natuurlijk handig; ik kan dan ook als ik mijn telefoon vergeten ben Spotify streamen naar mijn oortjes. En na mijn eerste Pfizer-prik beschikte ik al over 5G, waardoor ik zonder hardloophorloge mijn runs kan uploaden naar Strava. Ideaal.”

Baudet zei te hopen dat iedereen zich zo snel mogelijk laat vaccineren. “We moeten dit samen doen. Het vaccin neem je niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Dat heb ik altijd al gezegd.”

Deel dit artikel: