Beveiliging NAC haalt opnieuw verwarde man van veld


Voor de tweede keer in twee weken tijd heeft de beveiliging van NAC Breda een verwarde man van het veld gehaald. Na een kort oponthoud werd de veldbetreder terug op de tribune gezet en kon de wedstrijd worden hervat.

De wedstrijd NAC – Feyenoord was amper vijf minuten oud toen de man zich onnodig druk maakte. Hij betrad het veld en ging vervolgens tekeer tegen scheidsrechter Bas Nijhuis, die zich nog nauwelijks in negatieve zin had kunnen onderscheiden. De leidsman maakte de woesteling dan ook duidelijk niet gediend te zijn van zijn agressieve gedrag.

De agressieveling ging tekeer tegen arbiter Nijhuis. Beeld: Fox Sports

Op de tribune
Gelukkig voor spelers en supporters kon een alerte beveiliger de orderverstoorder snel van het veld plukken. Na enig oponthoud nam hij plaats op de tribune, waar hij NAC met 2-1 zag winnen van middenmoter Feyenoord.

Tweede keer
Het was al de tweede keer in korte tijd dat een in kennelijke staat verkerend persoon het speelveld van NAC betrad. Twee weken geleden bestormde een doorgesnoven Ier de speelweide. Beide mannen zijn voorlopig niet welkom in het Rat Verlegh Stadion.