Boze PSV-fans bedreigen bandleden ABBA na verlies tegen Feyenoord

Enkele fans van PSV hebben de bandleden van de band ABBA het afgelopen weekend dreigmails gestuurd. Ze houden de gepensioneerde Zweden verantwoordelijk voor het verlies van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Feyenoord won die wedstrijd uiteindelijk, na een penaltyserie volgens het ABBA-systeem.

Idioot!
Zanger Benny Andersson: ,,Na de wedstrijd, die ik natuurlijk live heb gevolgd, kreeg ik een aantal e-mails. ‘Door dat systeem van jullie hebben we verloren, idoot!’, schreef iemand met het e-mailadres lampje040@yahoo.com. Een ander, phoxy161@gmail.com, was ook niet vriendelijk: ‘Zelfs na het vertrek van Toivonen heb ik nog last van irritante blonde Zweden die ons de overwinning kosten. Als ik je hier bij de IKEA in Son tegenkom ben je de mijne!’, schreef hij. Dat er in Eindhoven verstandelijk beperkte fans rondlopen die slecht tegen hun verlies kunnen is me intussen duidelijk, maar ik heb toch maar aangifte gedaan.”

De bandleden van ABBA op een recente foto. Foto: AVRO.

Geschrokken
Ook bandlid Agnetha Fältskog kreeg na de wedstrijd een aantal mails met een dreigende toon binnen. Gevraagd naar een reactie kwam de geschrokken Zweedse niet verder dan ‘Mamma Mia’.

Deel dit artikel: