Donald Trump wil ook Legoland kopen

Donald Trump lijkt een goede bestemming te hebben gevonden voor zijn vakantiegeld. Naast Groenland wil de bekwame Amerikaanse president nu ook Legoland kopen.

Goede bouwmaterialen
,,Legoland is een geweldig land”, zegt Trump. ,,Het is een voorbeeld voor de rest van de wereld. Zwart, wit, rood en geel: alle kleuren kunnen daar naast elkaar bestaan. Bovendien is er in Legoland een overvloed aan goede bouwmaterialen, blokjes om precies te zijn. Als we die importeren, is de muur op de grens met Mexico ineens een stuk dichterbij.”

Trump was deze zomer al in Legoland om zich te laten informeren. Foto: Flickr/MPD01605

Grote aantrekkingskracht
Volgens Trump heeft hij al langere tijd een oogje op het Scandinavische dwergstaatje. ,,Ik was al geïnteresseerd in Legoland toen ik nog een kind was. En het heeft altijd een grote aantrekkingskracht op me gehad. De mensen zijn er over het algemeen heel stil, vriendelijk en gelukkig. Dat snap ik ook wel, want ze hebben er weinig last van Mexicanen, politici met waanideeën en feministische voetbalsters.”

Trump schrijft op Twitter dat hij volgende week een ontmoeting heeft met de Legolandse president Nils Bloks. ,,Ik hoop dat we de overname dan kunnen afronden. Mijn juridische afdeling heeft hem zelfs al een koopcontract gestuurd. In duplo natuurlijk.”

Deel dit artikel: