FC Utrecht maakt werk van Sneijder: club plaatst dug-out met snackmuur

FC Utrecht heeft de zinnen duidelijk gezet op de komst van Wesley Sneijder. Sinds vanmorgen is er in Stadion Galgenwaard een dug-out met daarin een snackmuur gemonteerd, voor het geval de kleine spelmaker niet alleen honger heeft naar de bal.

,,Zoals je ziet gaan we ver om het voor Wesley Sneijder zo aantrekkelijk mogelijk te maken om naar onze club te komen”, zegt FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren. ,,Financieel is hij al lang en vooral breed binnen, dus we focussen ons op de secundaire arbeidsomstandigheden: een goedgevulde snackmuur om zijn tijd op de reservebank iets aangenamer te maken.”

Medewerkers plaatsen de nieuwe snackdug-out, geleverd. Foto: W&H Sports/Paint

‘Nee zeggen wordt moeilijk’

De 36-jarige Sneijder heeft nog niet definitief besloten over een eventuele voortzetting van zijn voetballoopbaan, maar reageert niettemin verheugd op de moeite die FC Utrecht neemt: ,,Het wordt nu wel erg moeilijk om nee te zeggen.”

Los van Sneijders besluit: de nieuwe snackdug-out in Galgenwaard lijkt een gouden greep. Aanvaller Michiel Kramer heeft al aangegeven open te staan voor een terugkeer naar FC Utrecht, desnoods op amateurbasis.

Deel dit artikel: