Fox Sports komt met PSV Last Minute Live: bekijk live de winnende treffer van PSV in blessuretijd

Draag je PSV een warm hart toe maar heb je geen zin om naar het stadion te gaan of de hele zaterdagavond voor de tv te zitten? Dan is het nieuwe abonnement van Fox Sports iets voor jou. Met PSV Last Minute Live ben je voor een bedrag van 1 euro per week getuige van de blessuretijd en dus de winnende treffer in de 93e minuut.

Pushmelding
Hoe het werkt: vijf minuten voor de blessuretijd begint, krijgt de abonnee een pushmelding op zijn telefoon. Zo heeft hij tijd om de tv aan te zetten en wat te drinken te pakken. Op het moment dat de officiële speeltijd is afgelopen, is de blessuretijd live te zien en is de kijker er getuige van hoe PSV in de slotseconden op 2-1 of 3-2 komt.

Een vertrouwd beeld: PSV juicht na een Duitse treffer. Beeld: Fox Sports

Uitkomst
De nieuwe dienst heet PSV Last Minute Live en is vanaf komend weekend beschikbaar. ,,Hiermee geven we gehoor aan een wens van het publiek. Veel van onze abonnees met een voorkeur voor PSV hebben geen zin om hun hele zaterdagavond op te offeren voor een wedstrijd waarvan het scenario al bekend is. Voor hen is dit voordelige abonnement een uitkomst”, aldus het persbericht van Fox Sports.

Last Minute Luuk schitterde zaterdag weer. Foto: Twitter/Maarten Wijffels

Duits
Fox Sports verwacht dat het abonnement, vanwege de Duitse wijze waarop PSV steeds wint, ook populair zal zijn onder onze oosterburen. Daarom kunnen abonnees desgewenst ook kiezen voor Duits commentaar. En om de kijker nóg meer waar voor zijn geld te geven, is na afloop ook het plichtmatige interview met matchwinner Luuk de Jong live te zien.

Deel dit artikel: