Frank Lammers weigert telefoonabonnement te verlengen ondanks aandringen Vodafone-medewerker

Het is nog steeds niet zeker bij welke telefoonprovider Frank Lammers de komende jaren onder contract staat. De overeenkomst tussen de acteur en Vodafone loopt in oktober af, maar hij weigert bij te tekenen. Videogesprekken tussen Lammers en een klantenservicemedewerker hebben tot nog toe niets opgeleverd.

Bang voor transfervrij vertrek
De Mierlose komediant staat sinds 2014 bij Vodafone onder contract. Over twee maanden loopt zijn contract af. ,,Normaal gesproken verlengt de heer Lammers zijn contract drie, vier maanden voor de einddatum”, meldt Vodafone-medewerker Donyell desgevraagd. ,,Nu heeft hij nog niet verlengd. We zijn bang dat hij in oktober transfervrij vertrekt naar Tele2, zeker als ze hem nummerbehoud aanbieden. Daarom willen we nu eigenlijk zijn contract openbreken en verlengen.”

Lammers wordt regelmatig gestoord door medewerkers van Vodafone. Beeld: PSV

Vervanger
Om Lammers daartoe te verleiden, heeft Donyell al regelmatig contact met de Brabander gehad. ,,Ik heb hem eerder deze week via Facetime gebeld. Ik heb gezegd dat hij eens goed naar me moest luisteren en gewoon moet verlengen. Dries Roelvink heeft pas zijn contract met ons verlengd. Simon van de 3 J’s en Co Stompé ook. En meneertje Lammers gaat moeilijk doen? Dat gaat er bij mij niet in. Hij heeft nog steeds niet bijgetekend, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dat snel gaat gebeuren. En zo niet, dan gaan we op zoek naar een andere acteur als vervanger.”

Lammers niet bereikbaar
Frank Lammers kon niet reageren op de kwestie. Het telefoonnummer dat de redactie van hem heeft, is sinds woensdag namelijk niet meer in gebruik.

Deel dit artikel: