Kampioensduel Juventus afgelast – veld onbespeelbaar na buikschuiver Overmars

Een forse tegenvaller voor Juventus. De Turijnse voetbalclub kon komende zaterdag in eigen huis kampioen worden, maar het duel tegen Fiorentina gaat niet door. Door de buikschuiver van Marc Overmars is het veld onbespeelbaar.

Flinke krater
Overmars vond het een goed idee de 1-2 overwinning van Ajax dinsdagavond te vieren met een buikschuiver. Van een buikschuiver was evenwel nauwelijks sprake; de oud-voetballer kwam snel tot stilstand. Met zijn actie veroorzaakte de ietwat gezette bestuurder bovendien een flinke krater in het veld; groot genoeg om het veld nu al af te kunnen keuren voor komende zaterdag.

Flow
Juventus-vedette Cristiano Ronaldo zat woensdag in zak en as. ,,We zaten net in zo’n lekkere flow. Iedereen is in jubelstemming en je kunt merken dat de club in de ban is van het naderende kampioenschap. Dat het duel nu niet door kan gaan, is een grote teleurstelling”, klaagde de Portugees bij hoge uitzondering.

Overmars toont zich schuldbewust en heeft Juventus de helpende hand geboden. ,,Ik heb ze aangeboden dat ze hun kampioenswedstrijd in de ArenA kunnen spelen. Als we andere clubs kunnen helpen door ons stadion beschikbaar te stellen voor een bijzondere wedstrijd, zullen we dat nooit nalaten.”

Deel dit artikel: