Last minute-specialist TUI nieuwe shirtsponsor PSV: ‘Passen goed bij ons’

Reisorganisatie TUI is met ingang van komend seizoen de shirtsponsor van PSV. De specialist in last minute-zonvakanties denkt in de Eindhovense voetbalclub een passende partner te hebben gevonden.

,,Het is volkomen logisch dat we met PSV in zee gaan. Ze hebben namelijk een grote overeenkomst met ons: ze blinken ook uit in voordelige last minutes”, zegt TUI-directeur Arjan Kers, doelend op de manier waarop PSV vaak zéér goedkoop wint.

PSV speelt de komende seizoenen met het logo van PSV én van TUI op de borst. Foto: Wikimedia CC/J187B

Supportersacties
TUI volgt Energiedirect.nl op, dat de laatste jaren vooral opviel door het naar Eindhoven halen van Diego Maradona en Romário. Volgens Kers kunnen de Eindhovense supporters dergelijke acties ook in de toekomst verwachten: ,,Wij zullen ons best doen om ook tijdens ons shirtsponsorschap Zuid-Amerikaanse enfants terribles naar Eindhoven te halen voor een rondrit op de platte kar. We denken in eerste instantie aan de onlangs gestopte Jonathan Reis; die past wel bij een reisorganisatie als TUI.”

Verwarring
PSV-directeur Toon Gerbrands is in zijn nopjes met de sponsorovereenkomst – die maandagochtend voor twee jaar werd afgesloten. ,,Wel vrees ik ervoor dat de naam TUI verward wordt met TU/e, de Technische Universiteit Eindhoven. Het zou natuurlijk leuk zijn als zij in de toekomst besluiten om onze shirtsponsor te worden omdat ze vinden dat ze bij ons passen. Maar dan moeten wij eerst zorgen dat we hogeschoolvoetbal gaan spelen.”

Deel dit artikel: