Marco Borsato ontkent buitenechtelijke relatie: ‘Het is de waarheid’

Het doorgaans zeer betrouwbare opinieweekblad Privé pakt vandaag uit met een verhaal over Marco Borsato’s affaire met pianiste Iris Hond. Zelf ontkent de zanger in alle toonaarden.

,,Hoe vertel je iemand dat de aarde niet meer rond is, dat de vogels niet meer vliegen en de zon niet langer schijnt?”, vraagt de zanger retorisch. ,,Maar je kunt je eigen regels maken en bepalen. Daarin ben je vrij.”

Bijna alles geprobeerd
Toch is de chansonnier geschrokken van het artikel in het blad. ,,Ik heb bijna alles geprobeerd. Alles om het te vergeten. Ik lees wat boeken, kijk tv. Maar daar verandert ook niets mee. Ik kan het niet laten gaan.”

Marco Borsato leest een verklaring voor. Foto: Flickr/Rinse Fokkema

Hondstrouw
Borsato rekent erop dat zijn vrouw, Leontine, hem het voordeel van de twijfel geeft. ,,Ik heb altijd gezegd dat ik hondstrouw ben. Het is de waarheid. Daar wil ik het voor nu bij laten; het is al laat, veel te laat. Mijn tekstschrijver John Ewbank zal vandaag of morgen nog met een officieel statement komen en ik vertrouw dat Leontine me gelooft. Maar als het moet zet ik een stapje opzij, als het beter is.”

Niet naar huis
Borsato’s vrouw heeft al kort gereageerd op de situatie: ,,Hij heeft me keihard voorgelogen, besodemieterd en bedrogen. En hij hoeft niet naar huis vannacht.”

Deel dit artikel: