Michiel Kramer ontkent eten broodje kroket in rust


De beelden van Michiel Kramer die in de rust van Feyenoord – Heracles zijn tanden in een broodje kroket zette, gingen donderdagavond de wereld over. Hij ontkent echter dat er een kroket op zijn broodje zat. Volgens de reservespits ging het om een broodje frikandel.

Koude kroketten
,,Het is algemeen bekend dat de kroketten in De Kuip koud zijn”, aldus de vedette. ,,Dat was voor Bert van Oostveen volgens mij de voornaamste reden om Oranje in de ArenA te laten voetballen. Ik zou dus wel gek zijn om hier een broodje kroket te bestellen. Er zat gewoon een frikandel op mijn broodje.”

Schande
Het gedrag van Kramer veroorzaakte nogal wat consternatie. ,,Dit is topsporter-onwaardig. Als profvoetballer moet je alles in het werk stellen om topfit voor de dag te komen. Gezonde voeding hoort daar ook bij. Dit is een schande!”, foeterde ex-Feyenoorder Jhonny van Beukering.

Calorieën
Kramer kreeg tegen Heracles niet de kans om de calorieën kwijt te raken, want hij bleef op de reservebank. Intussen won Feyenoord en speelt het in de volgende ronde van de beker tegen PSV. Kramer spreekt van een mooi affiche en hoopt op een goed resultaat: ,,Ik snack naar een overwinning tegen PSV.”