Mooi gebaar Mauricio Garcia de la Vega: Roda JC-fans kunnen spaargeld gratis bij Mexicaan stallen

Roda JC-eigenaar Mauricio Garcia de la Vega is momenteel niet populair bij de fans, maar wil daar snel verandering in brengen. Daarom heeft hij een mooi aanbod voor de supporters: ze kunnen hun spaargeld naar hem brengen en krijgen de garantie dat ze daar nooit rente over hoeven te betalen.

De la Vega: ,,Het is niet ondenkbaar dat de spaarrente binnenkort negatief wordt. Dat is voor niemand goed en dus ook voor de gewaardeerde fans van Roda JC niet. Daarom wil ik ze een handreiking doen; laten merken dat ik wel degelijk het beste met de club en alle supporters voor heb. Als ze al hun spaargeld naar mij brengen, garandeer ik dat ze nooit rente hoeven te betalen. Dit aanbod geldt trouwens ook voor fans die zich minder of totaal niet verbonden voelen met deze club. Volgens mijn informatie zijn dat er nogal wat.”

Mauricio Garcia de la Vega spreekt het volk toe. Beeld: YouTube/Roda JC

Tikkie
De la Vega belooft goed op het geld te passen. ,,Ik parkeer het geld op mijn eigen rekening in Mexico. Wanneer mensen hun geld, of een deel daarvan, op willen nemen, kunnen ze me een tikkie sturen op mijn prepaid-nummer. Dat werkt volgens mij goed. Tenminste, ik heb vrijdagavond al best veel tikkies gehad van fans.”

Veilige handen
Roda JC-fan Nico Bergs noemt de geste van de Mexicaanse investeerder sympathiek. ,,Ik wist even niet wat ik van deze man moest denken, maar het lijkt dat hij toch echt uit het goede hout gesneden is. Ik ga mijn geld vandaag meteen naar Mauricio brengen. Nu bankier ik nog bij ABN AMRO, maar daar lees ik verontrustende dingen over. Ik ben blij dat mijn geld straks in veilige handen is.”

Deel dit artikel: