‘Nederlaag Ajax tegen Liverpool complot van Lange Frans’

Niet Erik ten Hag of Nicolás Tagliafico is verantwoordelijk voor de 0-1 nederlaag van Ajax tegen Liverpool, maar Lange Frans. Dat beweert Ajax-bestuurslid Marc Overmars na bestudering van de beelden. Volgens de technisch directeur is het overduidelijk dat de getalenteerde woordkunstenaar achter de verliespartij zit.

Overmars: ,,De duistere hand van Lange Frans beïnvloedde het verloop van het duel gisteren, dat staat als een paal boven water. Neem als voorbeeld het eigen doelpunt van Nicolás Tagliafico. Hij scoorde met zijn linkervoet. In het Engels is dat ‘left foot’ en dat zijn dezelfde beginletters als Lange Frans. Toeval? Ik denk het niet!”

Tagliafico passeert Onana met zijn linkervoet. Beeld: Ziggo Sport

Diemen-Zuid

Maar dat is niet alles, volgens Overmars. ,,Tagliafico speelt met rugnummer 31. Dat is het landnummer van Nederland. En welke rapper komt er uit Nederland? Precies, Lange Frans. Verder speelde Liverpool gisteren met een B-elftal. Dat is natuurlijk een verwijzing naar Lange Frans’ muzikale partner, Baas B. En wat te denken van Lange Frans’ megahit ‘Mee naar Diemen-Zuid’? Na de meest recente doelpogingen van onze oud-speler Nemanja Gudelj eindigde de bal steeds in Diemen-Zuid. Het is allemaal wel duidelijk. Lange Frans is al jaren bezig om onze wedstrijden te beheksen en het duel met Liverpool is daar een duidelijk voorbeeld van”

Overmars weet nog niet of hij aangifte tegen de musicus gaat doen. ,,We wachten de resultaten van de volgende poulewedstrijden nog even af. Mocht daarna blijken dat we drie punten tekortkomen voor kwalificatie voor de volgende ronde, dan starten we een proces. Winnen we tenminste nog iets, want het bewijsmateriaal is overdadig aanwezig.”

Lange Frans wilde uitgebreid reageren op de aantijgingen van het Ajax-bestuur, maar we voelen niet de behoefte om hem op deze website aan het woord te laten.

Deel dit artikel: