Nieuwe huwelijksfoto’s uitgelekt: Grapperhaus houdt hand van onbekende vrouw vast

Alsof de problemen van minister Grapperhaus nog niet groot genoeg waren, zijn er nieuwe foto’s van zijn huwelijk naar buiten gekomen. Daarop is te zien dat hij enige tijd de hand vasthoudt van een vrouw in een witte jurk, en haar zelfs zoent.

De beelden werden dinsdagavond gepubliceerd in het opinieprogramma Hart van Nederland op SBS 6. ,,Tijdens de huwelijksvoltrekking zat en stond de heer Grapperhaus de gehele tijd te dicht bij een vrouw in witte jurk. Ze droeg weliswaar een sluier, ongetwijfeld om anoniem te blijven of ter bescherming tegen het coronavirus, maar de vraag is of dat afdoende is”, zo duidde presentator Wolter Klokgieter de situatie.

Opnieuw lapt Grapperhaus een regel aan zijn laars.

Kus

Het ging van kwaad tot erger. Niet veel later hield de bekritiseerde politicus lange tijd de hand van de goedgeklede vrouw vast, waarna hij een rond voorwerp om haar vinger schoot. Tot slot wisselen de twee een kus uit, al gaan er geruchten dat Grapperhaus en de dame op dat moment getrouwd waren en dus vermoedelijk uit hetzelfde huishouden komen.

Volgens Hart van Nederland zou de minister tijdens de ceremonie ook zijn schoonmoeder hebben omhelsd, maar dat ontkende hij: ,,Ik moet toegeven dat ik soms wat te laks met de regels ben omgesprongen, maar ook ik heb mijn grenzen.”

Deel dit artikel: