PSV-fans klagen over uitzicht in uitvak: ‘Wedstrijd was helaas goed te volgen’

Meegereisde fans van PSV hebben zich negatief uitgelaten over hun uitzicht in De Koel, het stadion van VVV-Venlo. Hoewel hun zicht op het veld in het begin volledig werd belemmerd door beslagen veiligheidsglas, konden de supporters vooral in de tweede helft meermaals een glimp opvangen van VVV-Venlo versus PSV.

Beslagen
,,De ontvangst was veelbelovend”, zegt PSV-supporter Mark van Oirschot uit Erp. ,,Toen we het vak betraden, waren de ramen voor ons vak volledig beslagen, waardoor we totaal niet konden zien wat er op het veld gebeurde. Precies zoals gehoopt. Dat zorgde ervoor dat de stemming in het vak prima was.”

Vóór de wedstrijd was het zicht nog prima. Foto: Twitter/@thijskeeper

Slecht slapen
Jammer genoeg voor de bezoekers veranderden de omstandigheden in de loop van de middag. Van Oirschot: ,,Langzaam maar zeker verdween de condens van de ramen. Daardoor was de wedstrijd helaas best goed te volgen. We hebben met een paar honderd man stickers op de ramen geplakt en ook tegen het glas uitgeademd, maar het kon niet voorkomen dat sommigen van ons iets van de gebeurtenissen op het veld hebben gezien. Heel vervelend natuurlijk. Ik ben wat gewend, maar kan me voorstellen dat er vannacht mensen slecht slapen.”

VVV-Venlo heeft excuses aangeboden aan de getroffen fans. De Limburgse club heeft toegezegd komende week een muur te laten metselen tussen het veld en het uitvak.

Deel dit artikel: