‘PSV presenteert nieuwe aanwinst Romero tijdens kerstuitzending All You Need Is Love’


Maximiliano Romero, de langverwachte Argentijnse winteraankoop van PSV, wordt op kerstavond gepresenteerd in All You Need Is Love. Dat blijkt uit het uitgelekte script van het programma waarin ieder jaar jongeren uit Zuid-Amerika herenigd worden met hun vakantiescharrel. Romero was de afgelopen dagen al in Eindhoven voor opnames.

Origineel
PSV heeft er patent op om nieuwe aankopen op een originele manier te presenteren. Voor het Argentijnse wonderkind gaat de koploper van de eredivisie graag een stapje verder, valt op te maken uit de onderschepte plannen. Het idee: algemeen directeur Toon Gerbrands neemt zondagavond plaats in het publiek, waarna presentator Robert ten Brink hem ‘toevallig’ uitkiest om naar beneden te komen. Na het aanhoren van Gerbrands’ trieste verhaal gaan beide heren naar buiten, waar de kersverse aanwinst uit een caravan komt rennen.

Robert ten Brink neemt tijdens de repetities alvast een slok. Beeld: / YouTube / RTL 4

Sneeuwkanonnen
De afgelopen dagen was de jeugdige aanvaller al in het Philips Stadion in Eindhoven op opnames te maken. Om het decor extra winters te maken, werden er sneeuwkanonnen ingezet om het veld onder een witte laag te bedekken. De stadionverwarming moest afgelopen zaterdagavond zelfs uit blijven, omdat de temperatuur in het stadion anders te hoog zou worden.

Huiverig
Op sociale media is de aanstaande aankondiging van Romero het gesprek van de dag. Veel fans vinden het een leuk idee, maar twitteraar @RedWhiteArmy86 is huiverig: ,,Ik ben bang dat Romero meteen naar huis vliegt als hij op kerstavond wordt geconfronteerd met een medley van Nick en Simon.”