Samson en Gert beëindigen relatie – duo ontkent overspel

Na Barney & Silvia en Wesley & Yolanthe is er opnieuw een showbizzhuwelijk op de klippen gelopen. Samson & Gert maakten dinsdagochtend bekend een einde te maken aan hun relatie. Volgens beiden is er geen ander in het spel, maar daarvan is de roddelpers niet overtuigd…

Als vrienden uit elkaar
,,Met pijn in het hart moet ik bekendmaken dat Samson en ik onlangs een punt hebben gezet achter ons huwelijk”, vertelt Gert dinsdag aan RTL Boulevard. ,,Tevens wil ik benadrukken dat niemand van ons een ander heeft. De afgelopen winter heb ik nagedacht over onze toekomst en daarin zag ik geen ruimte meer voor Samson. We gaan als vrienden uit elkaar.”

Samsong (links) en Gert in gelukkiger tijden. Foto: Wikimedia CC/Fun4life

Minachtend
Gert (51) zei verder het te betreuren dat zijn partner vaak minachtend benaderd werd. ,,Het is dikwijls voorgevallen dat we ergens een hapje wilden gaan eten, maar dat Samson geweigerd werd. Of dat mensen aan mij vroegen wat Samson wilde bestellen. ‘Kom op’, zei ik dan. ‘Je kunt het toch ook aan hem vragen?’ Zulke dingen waren niet prettig, maar je leert er wel steeds beter mee omgaan.”

Samsons verhaal sluit aan op de lezing van zijn ex: ,,De koek is op. Ik weet dat er mensen zijn die een relatie tussen een man en een hond afkeurden. Tijdens onze strandwandelingen in Blankenberge voelde ik regelmatig priemende ogen in mijn rug, maar ik heb me altijd goed kunnen afsluiten voor de meningen van de buitenwacht en we zijn altijd trouw geweest naar elkaar.”

Overspel
Showbizzkenner Albert Verlinde trekt de verklaringen van het koppel in twijfel. ,,Volgens mij is er méér aan de hand. Ik zag Gert regelmatig in het gezelschap van een dame. Uit hun lichaamshouding concludeerde ik dat ze elkaar méér dan leuk vonden. Ik vermoed dat er overspel in het spel is. Vroeg of laat komt de waarheid aan het licht.”

null

null

Bel
Het duo heeft sinds de breuk geen contact meer met elkaar gehad. Samson: ,,Eén keer ben ik bij Gert aan de deur geweest omdat ik nog eens wilde praten, maar dat was zinloos. De bel deed het namelijk niet.”

Deel dit artikel: