Sneijder flirt met Ajax – verrassende terugkeer routinier lijkt aanstaande

Wesley Sneijder en Ajax zijn al een tijdje uit elkaar, maar de Amsterdamse club met de hoge gunfactor heeft nog altijd een grote aantrekkingskracht op de kleine spelmaker. Dat blijkt uit een Instagramvideo die hij vandaag postte. Daarin rijdt hij in de buurt van onze hoofdstad, waarschijnlijk om een contract te tekenen…

Sneijder is vorige week 36 geworden, maar lijkt nog geenszins in de finale van zijn voetbalbestaan beland. Hij oogt fitter dan ooit tevoren en besteedt naar verluidt uren per dag in het krachthonk. Toch besloot hij vorig jaar om zijn imposante loopbaan te beëindigen.

Spijt

Vermoedelijk heeft de middenvelder daar spijt van. In zijn nieuwe Instagram Story zien we Sneijder achter het stuur van zijn auto, terwijl hij in de buurt van Amsterdam rijdt. De voetballer is duidelijk in opperbeste stemming. Hij richt zelfs mooie woorden tot de hondstrouwe leden van de harde kern van Ajax. Voor Valentijn Driessen, chef Voetbal van dagblad De Telegraaf, is één en één twee: ,,Dit kan maar één ding betekenen: Wesley Sneijder is op weg naar de ArenA om een contract te tekenen. Hij is 36 maar dat maakt voor Ajax niet uit; gisteren verlengden ze het contact van de bijna 37-jarige Klaas-Jan Huntelaar met een jaar.”

Is Wesley Sneijder op weg naar een nieuw contract? Beeld: Instagram/Wesley Sneijder

Sneijder heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Amsterdam hem na aan het hart ligt. ,,Ik zou er dolgraag nog eens voetballen”, zei hij pas nog. ,,Het mooiste aan die stad is dat er helemaal geen coronabeperkingen gelden. Er kan dus ook gewoon, zoals altijd, in een volle ArenA gevoetbald worden. Zeker als er een tegenstander op bezoek komt die antivoetbal speelt, want dan noemen ze het gewoon een demonstratie.”

Deel dit artikel: