Withete fans wachten spelersbus PSV op na puntverlies in Utrecht

Naar schatting 27 woedende fans hebben zondagmiddag de spelersbus van PSV opgewacht. Ze eisten tekst en uitleg na de onnodige remise tegen het nietige FC Utrecht.

PSV startte goed in Utrecht, kwam snel op 0-1, maar liet toch twee punten liggen. Veel supporters lieten het daar niet bij zitten en gingen voor de bus staan. Ze eisten dat Fred Rutte naar buiten zou komen, maar toen duidelijk werd dat die niet in de bus zat, volstond Peter Bosz.

Schamen

,,Jullie moeten je schamen”, stak een boze fan in PSV-trainingspak van wal. ,,Jullie hebben dit jaar nog maar amper iets gewonnen. Ajax loopt vandaag twee punten in en als dat in dit tempo doorgaat, hebben we in mei 2029 helemaal niks in Eindhoven.”

Spelersbus PSV opgewacht bij De Herdgang.

Boze fans verhinderen dat de spelersbus De Herdgang bereikt. Beeld: Bert Jansen/ED

Bos(z) weg

Een groepje mensen leek met spreekkoren duidelijk te maken dat de hoofdtrainer van PSV het veld moet ruimen, maar dat was een misverstand. Het waren geen boze lieden die riepen dat Bosz weg moest, maar PVV-aanhangers die wilden dat het bos bij De Herdgang gekapt zou worden, zodat er een nieuwe 140 km/u-weg aangelegd kan worden.

Nadat De Verlenging-uitbater Paul van Kemenade de furieuze aanhangers trakteerde op een worstenbroodje, keerde de rust terug en kon de spelersbus de reis voortzetten. Niettemin breekt voor PSV de week van de waarheid aan. Laat PSV-1 komend punten liggen tegen Feyenoord, dan betekent dat dat de platte kar niet kan deelnemen aan de Eindhovense carnavalsoptocht.

Deel dit artikel: