Sunweb raakt wielerpak kwijt – Nederlander schakelt Red Mijn Vakantie in


Vanavond in Red Mijn Vakantie confronteert Rob Geus Sunweb met hun nalatigheid. De reisorganisatie raakte dure fietskleding van een Nederlandse cliënt kwijt en daar laat de presentator het niet bij zitten.

Fietspak kwijt
De gedupeerde, Tom, verblijft een week of drie in Frankrijk voor een fietsvakantie. Hij heeft er de tijd van zijn leven en doorkruist het hele land. Maar vlak voor vertrek naar huis gaat het mis. Touroperator Sunweb is zijn dure fietspak kwijtgeraakt. Ieder spoor ervan ontbreekt.

Als Tom Sunweb confronteert, geeft de reisleider niet thuis. Dan vindt de Limburgse twintiger het tijd om Red Mijn Vakantie in te schakelen. Presentator en talenwonder Rob Geus komt razendsnel ingevlogen om op zijn eigen fijnzinnige wijze een einde te maken aan het probleem. ,,You are f*cking loco you idiot”, voegt hij de verantwoordelijke – overigens gewoon een Nederlander – toe.

Rob Geus en gedupeerde Tom.

Rob Geus en gedupeerde Tom.

Oplossing
Na het nodige duw- en trekwerk komt er uiteindelijk snel een oplossing. Dankzij Geus’ grote netwerk wordt er een vervangend pak vanuit Spanje ingevlogen. Voor Tom is de lol er echter af. ,,Zondag nog een dagje Parijs en dan snel naar huis”, zegt hij vlak voor de aftiteling begint.

Check vanavond Red Mijn Vakantie op SBS6 voor de beelden.