Tim Knol verliet studio na zien Giel Beelen


Dat Tim Knol donderdag woest de studio van Radio Veronica uit stormde, is niet het gevolg van een stripper die op hem is losgelaten. De singer-songwriter vond het vooral erg dat hij oog in oog stond met dj Giel Beelen.

De studio uit
Knol was donderdag de gast bij Giel Beelen om live een nummertje te spelen. Halverwege een cover van Neil Young – en op het moment dat er een stripper op hem af liep – stopte hij ineens en beende hij kwaad de studio uit.

Kinderachtig
Volgens Knol was de stripper niet de reden van zijn voortijdige vertrek: ,,Ik keek even op en zag Giel Beelen ineens in op me af komen. Daar ben ik te oud voor. De afspraak was dat ik niet met die overbetaalde radiomaker en zijn kinderachtige maniertjes geconfronteerd zou worden. Die stripper had ik wel gezien, maar daar had ik weinig last van.”

Tim Knol schrikt zich een hoedje: hij ziet Giel Beelen. Beeld: YouTube/Giels

Trauma
Daags na het opvallende moment is de woede alweer wat gezakt. Knol: ,,Het was schrikken, maar het had natuurlijk veel erger gekund. Voor hetzelfde geld had hij een dansende Thierry Baudet met een halfje xtc achter de kiezen op me af gestuurd. Daar had ik een levenslang trauma aan overgehouden.”