Tribuneklant Michiel Kramer gearresteerd in Napels


De Napolitaanse politie heeft Michiel Kramer in de eerste helft van de wedstrijd Napoli – Feyenoord opgepakt. De speler van de Rotterdamse ploeg zat op de tribune en overtrad daarmee de regels.

Niet welkom
De UEFA en de Italiaanse politie hadden al eerder bepaald dat fans van Feyenoord niet welkom waren in het stadion van Napoli. Kennelijk was Kramer daar niet van op de hoogte. Vlak voor de aftrap nam hij, gehuld in Feyenoord-clubkostuum, plaats op de tribune.

Michiel Kramer had een minder leuke avond. Foto: ProShots

Diskrediet
Jan de Jong, de nieuwe directeur van Feyenoord, had geen goed woord over voor de actie van de eigenwijze aanvaller. ,,We hebben hem nadrukkelijk verteld om niet naar het stadion te komen. Doordat hij dat toch gedaan heeft, brengt hij de club opnieuw in diskrediet. Vanzelfsprekend zal dit gevolgen voor hem hebben.”

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kon slechts gissen naar de beweegredenen van de ijverige voorhoedespeler. ,,Mogelijk dacht hij dat de politie hem niet zou zien. Dat snap ik wel, want op het veld is hij ook altijd onzichtbaar.”