Vrouw surfkoning Dorian van Rijsselberghe gespot met onbekende man


De vrouw van surfer Dorian van Rijsselberghe is dinsdagavond opnieuw gesignaleerd met een nog onbekende man. En uit de beelden bleek dat ze het samen heel gezellig hadden…

Verliefde blikken
De compromitterende beelden werden dinsdagavond geschoten, tijdens de rekstokfinale van het turnen. In tegenstelling tot zijn vrouw was surfkoning Dorian niet in de turnhal te bekennen, en het leek dat mevrouw Van Rijsselberghe daar dankbaar gebruik van maakte. Helaas voor het duo had de Braziliaanse regisseur goed in de gaten dat er iets in de lucht hing. Hij bracht het op de tribune zittende tweetal meermaals haarscherp in beeld, terwijl ze niet van elkaar af konden blijven en verliefde blikken uitwisselden.

Mevroue Van Rijsselberghe kan niet van de man afblijven.

Mevrouw Van Rijsselberghe kan niet van de man afblijven. Helaas voor hen zag de regie dat ook.

Innige omhelzing
Saillant detail is dat de man de laatste dagen wel vaker aan de zijde van de surfersvrouw is gezien, maar niet eerder werd aangenomen dat hun band meer dan vriendschappelijk was. Maandag was ze, voor het oog van de wereld, nog verwikkeld in een liefdevolle omhelzing met haar eigen Dorian, nadat die goud had gepakt. Het stel maakte toen een verliefde indruk; niets wees erop dat mevrouw Van Rijsselberghe haar zinnen op een ander had gezet. Dat lijkt nu dus anders te liggen.

Surfkoning Dorian van Rijsselberghe omhelst zijn vrouw. Links kijkt de onbekende man toe. Beeld: NOS

Surfkoning Dorian van Rijsselberghe omhelsde maandag zijn ogenschijnlijk verliefde vrouw nog. Links kijkt de onbekende man toe. Beeld: NOS

Not amused
Van Rijsselberghe was not amused toen hij de beelden onder ogen kreeg: ,,Zelfs met een gouden medaille om mijn nek ben ik blijkbaar niet interessant genoeg voor haar, maar sommige mensen hebben nooit genoeg. Straks roept ze nog dat ze een gouden koets wil.”