Wesley Sneijder maakt Yolanthe-tattoo onherkenbaar: ‘Ik stop met voetballen en ga meer eten’

Wesley Sneijder is niet van plan om de buiktatoeage van zijn toekomstige ex, Yolanthe Cabau, weg te laten laseren. Wel heeft hij andere plannen om te zorgen dat mensen het smalle gezicht van de elegante presentatrice binnenkort niet meer herkennen: stoppen met sporten en meer eten.

Pijnlijke ingreep
,,Het verwijderen van de tatoeage van mijn buik is nogal een pijnlijke ingreep”, weet de voetballer. ,,Hoewel haar hoofd niet op ware grootte is getatoeëerd, is een aanzienlijk deel van mijn lijf bedenkt met die tattoo, wat gezien mijn lengte natuurlijk niet heel vreemd is. Daarom heb ik besloten te stoppen met voetballen en mijn sportdieet overboord te zetten. Dan herkent niemand haar meer als ik met ontbloot bovenlijf over de Qatarese boulevard paradeer. Tenzij Yolanthe in korte tijd ook veel aankomt, maar dat lijkt me niet. Zij moet natuurlijk een jonge voetballer scoren, dus dan moet ze fit voor de dag komen.”

null

null

Datum veranderen
Sneijder heeft nóg een tatoeage die verwijst naar zijn relatie met Yolanthe: de trouwdatum van het duo (17-07-2010). ,,Die datum laat ik wel veranderen in 11-10-2010, de dag van de WK-finale. Helaas wonnen we niet omdat Arjen Robben mijn assist niet op waarde wist te schatten, maar ik heb toen wel mooi de hand van Sepp Blatter geschud. Dat is een van de mooiste ervaringen uit mijn leven.”

De letters ‘XXS’ laat de ex-international begrijpelijkerwijs niet verwijderen of aanpassen. ,,Mensen denken dat dat de initialen van mijn zoontje Xess Xava Sneijder zijn, maar dat is een bekend misverstand. Het is mijn kledingmaat en de tekst dient als een geheugensteuntje als ik in de paskamer sta. Die letters laat ik intact. Ze zijn me op het lijf geschreven.”

Deel dit artikel: