Mysterie in Eindhoven: ziekenboeg PSV ineens leeg na vertrek clubarts

Of de selectie van PSV de afgelopen dagen in Lourdes is geweest is niet bekend, maar de club is momenteel wél in de ban van een aantal medische wonderen. Vandaag, toevallig op de dag dat clubarts Suzanne Huurman bekendmaakte Eindhoven te verlaten, stroomde de ziekenboeg in één keer leeg.

PSV’ers Maxi Romero, Ritsu Doan, Nick Viergever, Noni Madueke en Bruma misten een groot deel van de voorbereiding wegens lichte blessures. Hoewel zij zich veelvuldig lieten behandelen door Suzanne Huurman, de knappe vrouwelijke sportarts, bleven zij kwakkelen. De vijf geblesseerden meldden, onafhankelijk van elkaar, nog veel last te hebben. ,,Er zullen nog heel wat behandelingen nodig zijn om me wedstrijdfit te krijgen”, vertelde publiekslieveling Bruma afgelopen weekend voor de microfoon van Koert Westerman.

Suzanne Huurman, de nieuwste aanwinst van Real Madrid. Foto: twitter.com/huurmansuzanne

Jonge honden

Maar vanmiddag veranderde de situatie ineens volkomen. Nadat Huurman bekendmaakte per direct naar Real Madrid te vertrekken, meldden het gehavende kwintet zich ineens op het trainingsveld, om vervolgens deel te nemen aan de groepstraining. Trainer Roger Schmidt: ,,Ze trainden voluit en waren zo fit als jonge honden. Bruma schoot zelfs de bal een keer in het doel. Ik weet niet wat er vandaag is gebeurd, maar van blessureleed was niets te merken.”

Opvallend genoeg is dat Huurmans nieuwe club, Real Madrid dus, ineens wél te maken heeft met een volle ziekenboeg. Onder meer Gareth Bale, Sergio Ramos, Marco Asensio – die overigens een Nederlandse moeder heeft, maar dat terzijde -, Eden Hazard en Marcelo verlieten de woensdagmiddagtraining vroegtijdig met vermeende lies- en hamstringklachten.

Tekstschrijver nodig? Check mijn andere site heavymettaal.com.

Deel dit artikel: