Brabantse magazijnmedewerker lacht om wiethamsteraars: ‘We hebben nog een pakhuis vol’


Een filmpje van een Brabantse heftruckchauffeur gaat momenteel viral op internet. In de video is te zien dat de medewerker door een enorm wietpakhuis rijdt, waarin duidelijk nog genoeg verdovende middelen liggen opgeslagen voor een gemiddeld Brabants dorp. Zijn cynische commentaar maakt het helemaal af.

Kwaadaardige lach

,,Ik denk dat we nog genoeg hebben”, zegt de dertiger – op zijn Brabants. Wat volgt is een kwaadaardige lach. Eén ding is duidelijk: de magazijnmedewerker vindt het nogal overdreven dat Nederlanders zondagmiddag hele gezinsverpakkingen wiet tegelijk insloegen bij de coffeeshops.

Deze medewerker lacht om de wiet-hamsterende medemens.

Enorme hoeveelheden wiet

Terwijl de man zijn heftruck behendig door het pakhuis manoeuvreert, ziet de kijker gigantische hoeveelheden wiet, maar mogelijk ook andere drugs. Waar het pakhuis staat is overigens niet bekend, maar gezien de aard van het materiaal in het magazijn, zal het waarschijnlijk in Brabant zijn. Het filmpje is al vele duizenden keren geliket en gedeeld.

Zondagavond riep Mark Rutte het volk overigens op om te stoppen met het hamsteren van wiet. Volgens de premier hebben de supermarkten nog meer dan genoeg voorraad, waardoor iedere consument zijn gram kan halen. ,,De lange vloei begint wel op te raken, maar als alternatief volstaat wc-papier prima”, besloot hij.