Ex André Hazes verklaart breuk met zanger: ‘Ik heb zijn muziek ontdekt’

Volgens veel media zou André Hazes junior een punt hebben gezet achter zijn relatie met Monique Westenberg, maar zijn ex houdt er een andere lezing op na. Volgens Monique heeft zij André buiten de deur gezet nadat ze per ongeluk zijn muziek had ontdekt.

,,Het ging eigenlijk heel goed tussen André en mij”, vertelt Monique. ,,We hadden best een gezonde relatie en konden samen lachen. Vorig jaar vroeg hij me ten huwelijk. Daar hoefde ik natuurlijk geen seconde over na te denken. Maar ja, hij bleef aandringen en ik had die avond wat gedronken, dus ik heb toch maar ja gezegd.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

André (links) en Monique in betere tijden.

Campingmuziek

Tot een huwelijk zou het niet komen; eerder deze week kwam naar buiten dat het over en sluiten is tussen de twee. Monique: “Ik las in de kranten en Telegraaf dat André mij zou hebben gedumpt. Dat is pertinent onwaar. Ik ben degene die de relatie heeft beëindigd. Over de reden kan ik kort zijn: ik heb in zijn hobbykamer een cd met zijn muziek ontdekt, al is ‘muziek’ iets te veel eer voor hem. Dat was voor mij onacceptabel. Campingmuziek is het, met teksten waar onze labrador geen brood van lust. Ik had er geen idee van dat hij artiest was. Dat heeft hij al die tijd verzwegen, wat ik trouwens ook wel begrijp. Ik wil hoe dan ook niks meer met André te maken hebben.”

De cd die de breuk inleidde.

Verdeling

De komende tijd staat voor Monique en André in het teken van de afwikkeling en het verdelen van de eigendommen. “Ik moet zeggen dat André zich best gul opstelt. ‘Pak alles wat je kan en ga’, zegt hij steeds op zangerige toon. Dat doe ik dan ook wel. Behalve zijn cd’s. Daar wil ik nooit meer mee geconfronteerd worden.”

Deel dit artikel: