Helmond Sport biedt legestoeltjesliefhebber Michael van Praag seizoenskaart aan

Indrukwekkend. Dat woord zal UEFA-bestuurslid Michael van Praag het volgende seizoen vermoedelijk vaak twitteren. Helmond Sport biedt de liefhebber van lege stadions namelijk een seizoenskaart aan, zodat hij regelmatig kan genieten van de pracht van lege stoeltjes.

Verfijnde smaak
Van Praag deelde zijn liefhebberij voor lege stadions woensdagavond met de voetbalwereld. Hij plaatste een foto van een leeg stadion in de historische voetbalhoofdstad Baku op Twitter, voorzien van het krachtige bijschrift ‘Indrukwekkend’. Kunst- en voetballiefhebbers uit de hele wereld spraken hun waardering uit voor Van Praags verfijnde smaak.

Snel onder de indruk
Ook in Helmond bleef het tweetje niet onopgemerkt. Sterker nog: Helmond Sport – de plaatselijke trots – biedt Van Praag een seizoenskaart aan. Clubdirecteur Leon Vlemmings: ,,Kennelijk is Michael van Praag snel onder de indruk. Mensen zonder enig verwachtingspatroon, zoals hij, verwelkomen we graag in ons stadion. Voor de spelers van ons eerste elftal is het best bemoedigend om een applausje te krijgen nadat ze de bal over de zijlijn passen of bij de tegenstander in de voeten spelen. Daarnaast is de heer Van Praag duidelijk liefhebber van lege stoeltjes. Nou, dan kan hij in ons stadion zijn hart ophalen.”

De indrukwekkende voetbaltempel van Helmond Sport: Foto: helmondsport.nl

De indrukwekkende voetbaltempel van Helmond Sport: Foto: helmondsport.nl

Lege A2
Michael van Praag heeft nog niet gereageerd op het ruimhartige aanbod. Wel plaatste hij op Twitter een foto van een – vanwege Hemelvaartsdag – volledig lege snelweg A2, verrijkt met een ongetwijfeld gemeend ‘Indrukwekkend’.

Deel dit artikel:
%d bloggers liken dit: