Magnetische Viola Holt zit vast aan Eiffeltoren

Het heeft er alle schijn van dat Parijs voorlopig met Viola Holt zit opgescheept. De voormalig 5 Uur Show-presentatrice is na het knuffelen van een gevaccineerde vriendin zó magnetisch dat ze met geen mogelijkheid meer los kan komen van de Eiffeltoren.

De 92-jarige tv-persoonlijkheid arriveerde donderdagmiddag in de lichtstad voor een lang weekend vertier. Maar dat zou best eens wat langer dan een lang weekend kunnen worden; ze zit momenteel vast aan de voet van de Eiffeltoren. ,,Ik merkte bij het naderen van de toren al direct dat de toren aan me trok. Dat werd steeds sterker en sinds vanmiddag zit ik muurvast. Dat komt natuurlijk omdat ik contact met een gevaccineerde heb gehad”, zegt Holt, telefonisch vanuit Parijs.

Viola Holt, hier nog niet magnetisch, aan het woord. Beeld: YouTube/RTL Late Night

Balen

Pogingen om de ex-presentatrice los te wrikken, mochten nog niet baten. Ze baalt er wel van: ,,Ik had allerlei plannen om de stad te verkennen en lekker te gaan eten bij de betere restaurants. Van de andere kant zou ik de lepels, messen en vorken waarschijnlijk niet van me af krijgen. Maar lastig is het wel. Hopelijk kan ik snel naar huis, want ik denk dat Nederland me mist.”

Ondanks alle tegenslag ziet Holt ook voordelen. ,,De zon schijnt en ik heb sinds het contact met mijn ingeënte vriendin lekker snel 5G-internet. Bovendien heb ik nu voor het eerst in mijn leven aantrekkingskracht.”

Deel dit artikel: