Rockband Kane keert terug: ‘Blijkbaar is er weer behoefte aan ons’

Goed nieuws voor liefhebber van oprechte en verfijnde gitaarmuziek: de rockband Kane keert terug. Zanger Dinand Woesthoff zag maandagavond de naam van zijn in 2014 gestopte band talloze keren voorbijkomen op social media en trok de conclusie dat Kane nog steeds zeer geliefd en relevant is.

,,Ik zat gisteravond naar Tunesië – Engeland te kijken. Maar omdat de wedstrijd mij niet kon bekoren, heb ik mijn telefoon gepakt en ben op social media gaan zoeken of er nog veel over mijn band gepraat wordt. Nou, en of dat gebeurde”, vertelt Woesthoff trots.

De gepassioneerde zanger Dinand Woesthoff aan het werk. Foto:Flickr/ Mike Philippens

Kane is brilliant
De frontman laat zijn telefoon zien. ,,Kijk hier: Super Kane, Kane is brilliant, Kane is the world’s greatest en ga zo nog maar even door. Voornamelijk mensen uit Engeland waren ineens lovend over ons, terwijl we nooit in Engeland opgetreden hebben. Blijkbaar heeft de wereld weer behoefte aan ons. Nou, dan zijn wij niet te beroerd om iets voor onze planeet terug te doen en de studio weer in te duiken.”

Gevierde man
Ondanks de verveling van de charismatische zanger maandagavond, won Engeland overigens met 2-1 van Tunesië. De Engelse spits Harry Kane was met twee treffers de gevierde man.

Deel dit artikel: