Vijf uittips voor dit lenteweekend


Het is weekend, de zon schijnt en het is lente. Ideale omstandigheden om een mooie plek te bezoeken! We geven je vijf tips.

1. De slaapkamer

Dé ideale plek als je helemaal tot rust wilt komen. Plof lekker neer in de zachte kussens, pak het boek van je nachtkastje of staar naar het plafond en geniet van de stilte om je heen!

2. De trap

Met de zomer in aantocht wil je natuurlijk op tijd in shape zijn. Maar dat strandlichaam krijg je niet cadeau: je zult ervoor moeten bewegen. Dat kan uitstekend op de trap. Het trappenhuis is even veelzijdig als kip: ook om je relatie naar een hoger niveau te tillen, of om af te dalen naar je dieperliggende grondlagen van je overpeinzingen (vrij naar Paskal Jacobsen van BLØF), is deze bestemming een goede optie.

Op de trap is voor iedereen wat te vinden. Foto: Piqsels.com

3. De badkamer

Op loopafstand van de slaapkamer vind je de perfecte locatie voor een korte wellnessvakantie: de badkamer. Neem een verfrissende douche, bewonder jezelf à la Narcissus in de waterspiegel van het bad of verwen jezelf met een weldadige scheerbeurt. Bonustip voor de ultieme rustzoeker: doe de deur op slot.

4. De keuken

Laten we meteen afrekenen met een bekend misverstand: de keuken is heus niet alleen voor vrouwen toegankelijk. Ook voor mannen is er genoeg te beleven. Koel bier, wat te knabbelen of een lekkere chardonnay uit 2018: dit is de place to be voor de mannelijke liefhebber van een culinair uitstapje. Vrouwen kunnen zich hier natuurlijk ook uitleven, maar voor hen heeft dit domein geen geheimen meer.

Sommige mannen vinden het leuk om met het bereiden eten bezig te zijn in de keuken, maar we vermoeden dat deze foto in scène is gezet. Foto: piqsels.com

5. De zolder

De zon schijnt overvloedig; waarom zou je niet lekker naar het park gaan? Precies, omdat het wordt aangeraden om binnen te blijven en dat is niet voor niets. De zolder is gelukkig ook een prima plek om de natuur te proeven. Je kunt er bijvoorbeeld uitgebreid tuinieren, al dien je daarvoor wel een goede lichtinstallatie te hebben. Houd wel de weersvoorspellingen in de gaten, want als het sneeuwt kan zolderkamertuinieren in de papieren lopen.

Fijn weekend!