Helmond Sport presenteert nieuw Champions League-thuisshirt

Zaterdag op de open dag heeft Helmond Sport het nieuwe thuisshirt gepresenteerd waarin het de eerstvolgende thuisduels in de Champions League speelt. In seizoen 2024-2025 zullen de Spurs het shirt met de ster op de mouw voor het eerst dragen.

Helmond Sport eindigde afgelopen seizoen nog op de laatste plaats van de Keuken Kampioen Divisie, maar de club heeft grootse plannen. Dat zag ook nieuwe aanwinst Tom Beugelsdijk. ,,Ik durf te wedden, figuurlijk dan, dat we dit jaar kampioen worden, en ons het seizoen daarna rechtstreeks plaatsen voor de Champions League. Dat is ook de reden dat ik voor drie jaar voor Helmond Sport heb getekend. Kan ik nog mooi een seizoen op het allerhoogste niveau meedraaien.”

Tom Beugelsdijk bekijkt het shirt dat hij over twee jaar mag dragen. Foto: Helmond Sport

Ajax-minded

Toch heerst er ook realisme bij de ervaren verdediger. ,,Dit seizoen zal waarschijnlijk wel een uitputtingsslag worden voor ons. Tenminste, ik ga ervan uit dat er heel wat Helmond Sport-spelers worden opgeroepen voor de WK-selectie van Oranje. Ik denk zo’n beetje iedereen die niet de Belgische nationaliteit bezit. Toch geeft de KNVB ons tijdens het WK geen vrijaf, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Ajax. Daaruit blijkt maar weer dat ze behoorlijk Ajax-minded zijn in Zeist. Laat Ajax dit jaar nog maar kampioen worden, maar het zal voorlopig voor het laatst zijn. Want wij komen eraan.”

Real, City en Bayern

Beugelsdijk hoopt over twee jaar op een mooie loting. ,,Een poule met Real Madrid, Manchester City en Bayern München zou leuk zijn natuurlijk. Daar hebben we nog nooit van verloren, dus op papier maken we zeker kans. En dan in de finale afrekenen met Ajax, of zo. Kan ik daarna rustaagh met voetbalpensioen.”

Deel dit artikel: