Marc Overmars ontevreden over werktelefoon FC Antwerp

Twee dagen na zijn presentatie als technisch manager van FC Antwerp moet Marc Overmars al een forse tegenslag verwerken. De aan hem beschikbaar gestelde telefoon van de zaak is namelijk nogal een stap terug in vergelijking met de iPhone die hij van Ajax kreeg …

,,Dit had ik niet verwacht”, opent Overmars zijn klaagzang. ,,Antwerp gaf mij een Nokia 3310. Daar kan ik niet mee werken. Ja, je kunt ermee bellen en sms’en, maar dat is niet meer van deze tijd. Ik vind het juist ook handig om te appen en beelden uit te wisselen. Een foto zegt meer dan duizend woorden.”

Overmars moet het doen met een onverwoestbare Nokia 3310. Beeld: NOS

Paul Gheysens, voorzitter van FC Antwerp, ziet het probleem niet. ,,Ik ben niet betrokken geweest bij het selectieproces van Marcs werktelefoon. Ik heb mijn managementassistente gevraagd om een toestel te regelen. Ze heeft, volgens mij in overleg met wat vrouwelijke collega’s, inderdaad een wat ouder model gekozen, zonder camera. Een tweedehandsje. Wij gunnen alles en iedereen een tweede kans. Anders was Marc hier ook niet aangenomen.”

Snake

De teleurgestelde Overmars probeert het niettemin van de zonnige kant te bekijken. ,,Het voordeel van de 3310 is dat ik ‘m maar eens per jaar hoef op te laden. En Snake zit erop. Kan ik toch nog naar een langwerpig voorwerp op mijn scherm kijken.”

Deel dit artikel: