Pogba vervangt flesje Heineken door Bavaria

Was het gistermiddag Cristiano Ronaldo die op een persconferentie duidelijk maakte geen fan van Coca Cola te zijn; niet veel later maakte Paul Pogba ook een statement. De Franse vedette haalde een flesje Heineken van tafel omdat hij het niet te drinken vindt. Hij verving het door een fles Bavaria.

,,Laat me duidelijk zijn dat ik, ondanks dat ik van huis uit wijnliefhebber ben, helemaal niets tegen bier heb”, verklaarde Pogba zijn actie. ,,Maar ik heb wel iets tegen Heineken. Ik vind het niet lekker en ik krijg er koppijn van. Het is weliswaar niet zo smerig als Amstel of de doorsnee IPA, maar niettemin wil ik er niets mee te maken hebben. Quel tournant (wat een bocht, red.)”, besloot hij.

Pogba zet een flesje Bavaria voor zijn neus.

Kater

Na het van tafel vegen van het Heinekenflesje zette Pogba een flesje Bavaria op zijn desk. ,,Dit is, samen met Duvel en Karmeliet, mijn favoriete bier. Lekker stevig en een goede afdronk. Je moet er niet te veel drinken, want dan krijg je een kater. Maar dat krijg je van Heineken eigenlijk ook. En dan zetten ze ook nog Heineken 0.0 voor mijn neus. Als ik onverhoopt Heineken drink, wil ik me er later zo weinig mogelijk van herinneren. Dan is alcoholvrij niet bepaald de oplossing.”

Deel dit artikel: