‘Raymond van Barneveld in parkeergarage gespot met Yolanthe’

Raymond van Barneveld is weer single en dat is natuurlijk goed nieuws voor honderden knappe jonge vrouwen die hopen op een liefdesrelatie met de populaire darter. De vraag is alleen of ze niet te laat zijn. De gewilde topsporter zou namelijk in een parkeergarage gezien zijn met Yolanthe Cabau…

Drukte voor Barney’s huis
Nadat dinsdagochtend bekend werd dat Barney en zijn Silvia uit elkaar gaan, was het bij Van Barnevelds huis even druk als in een gemiddeld Intertoys-filiaal op de laatste dag dat mensen cadeaubonnen in konden leveren. ,,Het is een komen en gaan van mooie, jonge vrouwen. En ook mijn telefoon staat roodgloeiend. Ik snap dat wel; als profdarter ben je natuurlijk toch een soort onbereikbaar sekssymbool. Vrouwen vallen daarop”, zei de voormalig dartskoning telefonisch.

Gespot
Het lijkt er echter op dat alle Barney-aanbidders te laat zijn. Bewakingscamera’s van een parkeergarage in Den Haag registreerden namelijk zeer duidelijk dat het tweetal de garage binnen komt lopen en dat Van Barneveld Yolanthe vraagt zijn parkeerticket af te rekenen. Ook is zichtbaar dat het te betalen bedrag € 8,- is, wat duidt op een langdurig samenzijn. Na de succesvolle transactie stapt Yolanthe in de ongetwijfeld pijlsnelle sportauto van Van Barneveld, waarna het tweetal uit beeld verdwijnt en in de nacht verdwijnt. Het in onduidelijk wanneer de opnames zijn gemaakt, maar gezien de kwaliteit van de video gaat het waarschijnlijk om beelden van ná 2006.

Bewakingsbeelden maken aan alle twijfel een einde: dit moeten Yolanthe en Barney wel zijn. Beeld: YouTube/RTL4

Méér dan vriendschappelijk
Showbizzexpert Albert Verlinde heeft de beelden ook gezien en bevestigt dat het om Van Barneveld en Yolanthe gaat. ,,Het is wel helder dat de twee méér dan vrienden zijn. En het is ook zeer goed verklaarbaar. Terwijl Wesley Sneijder voor anderhalve man en een kamelenkop voetbalt in de Qatarese zandbak, is de carrière van Ray nog in volle bloei. Hij dart elk jaar voor vele duizenden uitzinnige fans die hem op handen dragen. En hij is, in tegenstelling tot Wesley, wél ooit wereldkampioen geworden. Voor vrouwen is die status erg belangrijk.”

Raymond van Barneveld ontkent noch bevestigt dat hij en de zeer vermogende Yolanthe een koppeltje zijn. ,,Ik noem geen namen, maar kan wel vertellen dat ik iemand heb ontmoet en er warmpjes bij zit. En dat komt niet alleen door de slimme HR-Radiatorfolie van TONZON.”

Deel dit artikel: